tisdag 6 oktober 2009

Helsingborg!






Nu var de ett tag sen jag bloggade, men har ju haft fullt upp!
Jag och Stefan har ju varit i Helsingborg Fre-lör, på Marina Plaza...helt underbart!
På fredagen när vi kom ner så checka vi in på Marina Plaza och gick upp med väskan och så, sen begav vi oss ut på stan och gick lite i affärer, hittade present till lille Alvin som fyller 2 på fredag.
Därefter gick vi och åt på Cantina, jättegod mat verkligen, det blev Black & white till huvudrätt och till förrätt blev det vitlöksbröd, bamsestora!
Sen gick vi till hotellet och bara tog det lugnt å kolla på tv å myste!
På lördagen gick vi ner och åt en underbar frukost, därefter begav vi oss till Emma i Köpenhamn!
Vi hade jättetrevligt, besökte hennes jobb där jag handla lite kläder och sen hittade vi även kläder till Stefan i en affär som låg bredvid!
Tyvärr så öste regnet ner hela dagen så man kunde inte strosa runt i stan, vilket man hoppats på, innan vi begav oss hem så var vi i Emmas lägenhet där vi drack en kopp kaffe!
Sen tåg och färja tillbaka!
På hotellrummet gjorde vi oss i ordning och begav oss sedan till Harrys där vi tänkt äta...Men tyvärr fullbokat, vidare till 2 andra restauranger, även där fullt!
Så de blev till att gå tillbaka till hotellet och avnjuta en god middag där: Gravad lax med dillstuvad Färskpotatis, riktigt gott och lagom mycket!
Kaffe å Caffe latte beställdes in, å när vi precis fått in det...ja, då går brandlarmet...
Ingen tog det riktigt på allvar först, eftersom det var storm å regn ute så trodde man ju att de var vädret som utlöste det!
Men till slut så kom personalen och sa att alla måste lämna hotellet och ställa sig utanför!!!
De var bara å gå ut....Kallt som bara den!
Utanför blev det ju stor folkmassa och där var 2 vuxna karlar som började bråka, väx upp!!!!
Efter ca 30 min fick vi komma in igen...servitören som vi hade sa att det var ett vattenläckage på ett hotellrum, men jag vet inte om de stämmer!
I alla fall så fick vi ju in nytt kaffe eftersom det kallnat och många fick in ny mat, sen var det nog även dom som stack och sket i betalningen!
Efter kaffet begav vi oss till hotellets pub...där satt vi å tog drinkar å bara hade de allmänt mysigt!
Gick och lade oss sent....så på söndagen var vi såååå trötta, men hann och orkade ändå me en tripåp till Väla och en tripp till Eurostop på vägen hem:-)
Idag så har jag bakat igen, denna gången lite bullar, men fasen jag brände en plåt....J-a Facebook!!!

1 kommentar:

Marika sa...

Låter som ni haft en bra helg då med andra ord!!! det var nog brandlarmets helg i helgen, hörde av en annan kompis som tillbringat helgen på hotell i Gbg, att även där hade larmet gått... Jag har gått ur Fb för man fastnar ju där var gång!!! Som om det inte är lätt nog att fastna här ändå... KRAM