tisdag 17 augusti 2010

Semestern snart slut...

Ja då börjar semestern närma sig slutet, har varit riktigt gött å va ledig men vädret kunde ju varit bättre...inte många dagar man kunnat tillbringa på stranden
Men vi har fått gjort en hel del roligt i alla fall, å de e ju det viktigaste.
Semestern i Vimmerby var så mysig, där e ju helt underbart i den lilla sagovärlden, Nowa blav getingstucken rakt på läppen första dagen men det gick över fort, jag "råkade" ta med mig 6 st betapred tabl i väskan å dom fick jag ju löst upp snabbt som attan så hon fick druckit, så svullnaden lade sig ganska så fort.
Det var lite småduggande regn första dagen men inte farligt å andra dagen var de jättevarmt.













På skara sommarland hade vi det oxå bra, första dagen var riktigt fin, men kunde varit några grader varmare i alla fall för Nowas del, som frös så fort hon kom ovanför vattenytan, hon blev vit som ett spöke. Men kul hade dom, Oliwer gjorde väl det mesta i vattenlandet utom fritt fall å Nowa hon åkte både slänggungorna o berg och dalbanan...helt galen var hon.






Stefan har väl inte haft sån tur denna sommaren tyvärr...Vi var ju på Kim å Annas 60-årsfest den 7 aug, och då hade dom ju ordnat med lite lekar, vi skulle bla. hoppa säck...å Stefan skulle väl försöka snabba sig så gott det gick å slängde sig över mållinjen, å då knastra det till ordentligt i axeln...så tidigt på morgonen typ vid 7 åkte han in till akuten och det visade sig senre att det var ett muskelfäste som gått av....sjukskriven 2 v, inte kul, men de slutade inte där för när vi var i Skara så missade han ett trappsteg och bröt tån.....herre gud, karlar ska nog helt enkelt inte ha semester...de e hårt.


















Inga kommentarer: